وب سایت مهد کودکان

وب سایت مهد کودکان اولین و تنهاترین وب سایت تخصصی در زمینه آموزش به کودکان خردسال (تربیت اوان کودکی) در ایران است که در شهریور ۱۳۹۶ راه اندازی شد

مهمترین انگیزه راه اندازی این وب سایت ارائه محتوای “علمی، کاربردی و در عین حال جذاب” برای همه مربیان، کارشناسان، و همچنین والدینی است که تربیت صحیح و اصولی کودکان و بهزیستی اکنون و فردای آنان، مهم ترین دغدغه زندگی آنها است.

محتوای این وب سایت تماماً برگرفته از معتبرترین و جدیدترین مقالات و کتب علمی  است

مدیر و موسس وب سایت مهد کودکان

دکتر سید نبی الله قاسم تبار

دکتر سید امیر قاسم تبار، متولد ۱۳۶۳، دارای مدرک کارشناسی آموزش و پرورش پیش دبستان و دبستان از دانشگاه خوارزمی، کارشناسی ارشد آموزش و پرورش پیش دبستان از دانشگاه علامه طباطبایی و دکتری مطالعات برنامه درسی (با تمرکز بر برنامه درسی اوان کودکی) از دانشگاه خوارزمی است. دکتر قاسم تبار از اعضای هیأت­ علمی دانشگاه فرهنگیان است و ترجمه و تالیف ۳ کتاب، چاپ بیش از ۱۰ مقاله علمی پژوهشی، ۲۰ مقاله در کنفرانس های ملی و بین المللی، ۲ مقاله در ژرنال های خارجی، اجرای چندین طرح پژوهشی ملی و استانی، دانشجوی ممتاز دوره دکتری و برگزیده جایزه استعداد برتر بنیاد ملی نخبگان را در رزومه خود دارد.

از جمله فعالیتهای آموزشی ایشان می توان به تدریس در دانشگاه فرهنگیان (به عنوان عضو هیات علمی)، تدریس در دانشگاه هایی چون خوارزمی و علامه طباطبایی، برگزاری دوره ها و کارگاه های تخصصی متعدد در حوزه آموزش مربیان پیش از دبستان در سراسر کشور، همکاری با سازمان ها و موسسات فعال در حوزه آموزش کودکان به عنوان مشاور علمی، داور چند مجله تخصصی از جمله مجله مطالعات پیش دبستان و دبستان دانشگاه علامه طباطبایی و راه اندازی وب سایت تخصصی مهد کودکان به منظور ارائه محتوای علمی و کاربردی برای کارشناسان و مربیان کودکان خردسال و همچنین والدین، اشاره داشت.

از جمله کتابها و مقالات دکتر قاسم تبار می توان به کتاب «رویکردهای آموزش در اوان کودکی» (مولف همکار) (انتشارات سمت؛ زیر چاپ)، ترجمه کتاب «برنامه ­درسی اوان کودکی: برنامه ­ریزی، سنجش و اجرا»، و مقالات علمی- پژوهشی همچون «تأثیر آموزش موسیقی بر مهارتهای پایه ریاضی کودکان پیش ­دبستان»، «تأثیر نمایش خلاق بر تحول اجتماعی کودکان پیش ­دبستان» و «Music Therapy: an Effective Approach in Improving Social Skills of Children with Autism » اشاره داشت.

وب سایت مهد کودکان آماده همکاری با موسسات، سازمانها و مهدکودک ها برای برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی برای مربیان و والدین در تهران و همچنین شهرستانها است.

تمامی مدرسین ما از اساتید شناخته شده و مطرح دانشگاه های تهران در حوزه روان شناسی کودک و آموزش مربیان می باشند

راه های ارتباط با ما:

شماره تماس: ۰۹۱۹۴۸۰۴۴۶۹ (خانم سهرابی: مسئول هماهنگی و  کارشناس وب سایت)

آیدی پیج اینستاگرام: Insatagram.com/mahdekoodakan

ایمیل: info@mahdekoodakan.com

همچنین می توانید اطلاعات خود را از طریق بخش “همکاری با ما” ثبت نمایید تا ما در اولین فرصت با شما تماس بگیریم.

 

رشت

 

photo output 300x300 - درباره ما

مهد کودکان یک وب سایت تخصصی در زمینه آموزش به والدین و مربیان کودکان خردسال است و تبلیغات در آن به شکل کاملاً محدود انجام می شود. همچنین در سایت مهد کودکان تنها محصولات با کیفیت، تبلیغ خواهد شد.

محل تبلیغات

محصولات شما در دو بخش تبلیغ خواهد شد: ۱) بخش دوره ها و محصولات سایت، ۲) تمامی صفحات سایت

۱) بخش دوره ها و محصولات: وب سایت مهد کودکان دارای یک بخش «دوره ها و محصولات» می باشد که بنر مربوط به محصولات شما در این صفحه آورده می شود (شکل زیر)

تبلیغات در وب سایت مهد کودکان (www.mahdekoodakan.com)

۲) تمامی صفحات سایت: بنر شما در کنار تمامی مقالات یعنی در تمامی صفحات سایت قرار خواهد گرفت (شکل زیر)

تبلیغات در وب سایت مهد کودکان (www.mahdekoodakan.com)

تعریفه تبلیغات در وب سایت مهد کودکان

 

چرا سایت مهد کودکان؟

  • مهد کودکان تنها وب سایتی است که در ایران به طور تخصصی در حیطه تعلیم و تربیت کودکان خردسال (اوان کودکی) فعالیت می کند و محتوای آن تماما برگرفته از جدیدترین و معتبرترین مقالات و کتب علمی است و تمامی مقالات آن قبل از بارگذاری، توسط تیم تخصصی مهد کودکان و موسس وب سایت که همگی از متخصصان حوزه آموزش به کودکان می باشند، مورد داوری و ارزیابی علمی قرار می گیرد.

از گوشه و کنار وبلاگ

12 شیوه قلدری سایبری : از کت فیشینگ تا قلدری جنسی سایبری

۱۲ شیوه قلدری سایبری : از کت فیشینگ تا قلدری جنسی سایبری

در یکی از مقالات درباره تعریف قلدری سایبری و تاریخچه آن صحبت کردیم. در این مقاله به اَشکال یا انواع دوازده گانه قلدری سایبری می پردازیم. همانطور که در مقاله قبلی توضیح دادیم، قلدری سایبری همان زورگویی سایبری، زورگویی یا قلدری آنلاین، زورگویی یا قلدری الکترونیکی، و یا زورگویی یا قلدری اینترنتی است. در ارتباط […]